Anjo Abbink

 

Als voetreflextherapeute ga ik uit van een persoonlijke benadering. Het menselijke contact en de interactie tussen de cliënt en mijzelf spelen een belangrijke rol tijdens mijn werk.Ik sta vrolijk en op eigen wijze in het leven. Mijn doel is om via deze levensinstelling een bijdrage te leveren aan het welzijn van mijn cliënten.

Veel aandacht en een ontspannen omgeving staan centraal in mijn behandelingen.

Daarom stel ik mij ook graag even voor.

 

Mijn naam is Anjo Abbink (1968), ik ben getrouwd en moeder van twee opgroeiende zoons. Sinds 2000 ben ik werkzaam als reflexologe. Hiervoor heb ik de HBO opleiding bij de stichting Phoenix afgerond.

Ik volg regelmatig cursussen en workshops om mij inhoudelijk te verdiepen en op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen op mijn vakgebied.

Sinds 2004 ben ik beëdigd reflexzonetherapeute.

Mijn doel is om op warme en eigen wijze mensen te helpen weer in balans te komen en klachten te verminderen.

In mijn mooie en lichte praktijk zijn mijn behandelingen een heerlijk moment voor jezelf.

In mijn vrije tijd doe ik aan kracht en balans training. Hierbij is balans en je angsten overwinnen en tegelijkertijd bij jezelf blijven erg belangrijk. En moeilijk. Maar elke training lukt er weer iets waarvan ik dacht -dat kan ik nooit. Dit is bij reflexzonetherapie ook belangrijk; jezelf in balans brengen, veranderingen doorvoeren in je leven (vaak moet je dan angsten overwinnen) en vooral jezelf zijn en blijven teneinde gezond te zijn. 

  • Facebook Classic
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now